Waar een wil is, is een weg....zodra je die stap neemt wordt de weg helder...

Figuurcorrectie circuit6 maanden

48,- p/monbeperkt

30 minuten Figuurcorrectiecircuit


Weekmenu's en weegcontrole

Coaching via de speciale voedingsapp

Coaching en mindset

MEEST GEKOZEN

12 maanden

40,- p/monbeperkt

30 minuten Figuurcorrectiecircuit


Weekmenu's en weegcontrole

Coaching via de speciale voedingsapp

Coaching en mindset
12 maanden

58,- p/monbeperkt

30 minuten Figuurcorrectiecircuit


onbeperkt

30 minuten Cardiotraining


Weekmenu's en weegcontrole

Coaching via de speciale voedingsapp

Coaching en mindset


Alle pakketten zijn inclusief het volgende. Op jaarbasis worden de contributies in plaats van 13 keer (per 4 weken) 12 keer geïncasseerd. Julia is vier weken per jaar gesloten. Twee weken tijdens de zomervakantie en twee weken tijdens de jaarwisseling. Julia heeft altijd jouw gezondheid op de eerste plaats. Daarom kan besloten worden tijdens hittegolven en andere calamiteiten om de lessen niet door te laten gaan. 

De figuurcorrectie circuits mag je onbeperkt volgen en is inclusief buikspieroefeningen, krachtoefeningen (pump) Callanetics oefeningen en af en toe een aerobics workout en een step workout. Een afwisselende workout, makkelijk te volgen makkelijk te doen voor iedereen!

Opzeggingen graag (alleen) schriftelijk verzenden naar Tineke Rodenboog, Bolster 6, 9281 KK Harkema. Na de abonnementsperiode zijn alle abonnementen per kalendermaand opzegbaar. Alle trajecten lopen dus automatisch door tot schriftelijke opzegging. 

Het bewegen, het begin....

Daar sta je dan, ín de sportschool…. en wat nú? Je ziet veel mensen om je heen, er is weinig begeleiding, je hebt een standaard schema in je handen. Het droombeeld dat je had van de nieuwe jij, met jouw ideale figuur voor ogen, zie je bijna moedeloos verdwijnen….

Waar moet ik beginnen?  Wat als mijn favoriete toestel bezet is? Wat als ik te moe ben om te gaan trainen? Wat als mijn bank erg prettig zit? Wat als het afvallen niet lukt? Wat als het druk is en mensen mij bekijken? Wat als, wat als? Allemaal piekergedachtes in je hoofd die jou al beginnen te saboteren terwijl je nog niet eens bent begonnen met je goede voornemens naar een slanker lichaam.

Hier kan ik jou mee helpen omdat ik als geen ander weet welke negatieve overtuigingen jou kunnen beperken bij het afvallen. Ik snap ook heel goed dat je mooi af wilt vallen in plaats van alleen maar vermageren. Dat, als je een appel figuur hebt of een peer figuur hebt,  juist daar méér aandacht aan besteed moet worden. Ik snap ook dat je een sparring maatje nodig hebt, iemand die jou echt begrijpt en weet hoe moeilijk het is om mooi af te vallen en slank te blijven. Ik kan je helpen doelgericht te werken aan je figuur én je mindset.  Jouw training en je dieet worden door mij voorbereid en verzorgd. Je hoeft je nergens meer druk over te maken. Het enige wat je hoeft te doen is verschijnen op je afspraak zodat ik jou de goede duw in je rug kan geven en wij samen kunnen werken aan je nieuwe figuur!

En wat doe je dan? 

Wij maken samen 2 keer per week een afspraak in de agenda. Wij plannen je in voor een uur training per keer. Samen gaan we bekijken wat voor jouw figuur handig is. Dat kan zijn Better Belly en of Vacustep met krachttraining of een leuke groepsles erbij. Maak je niet ongerust over hoe je moet kiezen. Team Julia maakt een trainingspakket voor jou en helpt je te kiezen, dat hoef je niet alleen te doen!

Hoe train je?

Je traint in de afslankstudio, altijd in kleine groepjes, altijd mét lotgenoten, altijd mét begeleiding.

Contactgegevens

Bolster 6
9281 KK  HARKEMA

Tel: 06-52 34 33 47
E-mail:
Volg ons:

 
Button